S kuchařkou (S díky paní Dobromile) od Táni Řehákové se vám nízkosacharidová dieta bude zdát jako snadný a jednoduchý začátek nového životního stylu. Tipy a triky na chutná jídla, díky kterým získáte vysněnou postavu, kterou si také snadno udržíte. V této kuchařce najdete nespočet návodů a rad doplňujících detailní informace o proteinové dietě.
Záplava informací o výživě, vše o vitamínech, mouce, sóje a tucích, složení potravy, co je to ketonová dieta, jednotlivé fáze diety.
KetoMix knedlík
Houstičku nakrájíme na kostičky a spojíme vyšlehaným bílkem se lžičkou sýrové omelety a přidáme petrželku. Vaříme ve vymazaném hrnku ve vodní lázni 20 minut.
Voňavý KetoMix perník
Cuketu jemně nastrouháme, přidáme špetku soli a vymačkáme z ní co nejvíc vodu. Přidáme tvaroh, čekankový sirup, vejce a důkladně promícháme. Ve vedlejší misce spojíme všechny sypké suroviny a metličkou vše spojíme dohromady. Na plech rozprostřeme pečící papír až do krajů, vymastíme olejem ve spreji a nalijeme těsto. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C asi 25 minut.
KetoMix holandský řízek
Vepřovou kýtu pomeleme i se sýrem, přidáme muškátový oříšek, odměrku sýrové omelety a vejce. Dosolovat se moc nemusí, sýr i omeleta jsou slané. Uděláme dva karbanátky, obalíme v sýrové omeletě a osmažíme zprudka na oleji. Necháme dotáhnout v troubě na pečícím papíru.
Jak jste byli spokojení s produktem Taťána Řeháková KUCHAŘKA: S díky paní Dobromile?